AKTUELT

06.23 FRA GRÆSPLÆNER TIL VILD, SMAGFULD NATUR

VELUX Gruppen’s hovedkvarter i Hørsholm danner med sine 11 hektar rammen om en række tiltag, der giver plads til mere natur, mere biodiversitet og en sundere, mere lokalt forankret fødevarekultur. Nænsomt dyrkede køkkenhaver med masser af smag. Forvandling af græsplæner og flere lokale, herboende kulturer. Etablering af nye levesteder for planter og dyr. Alt sammen til glæde for naturen, biodiversiteten og medarbejdere, som kan opleve initiativerne på nærmeste hold.

05.23 ENDNU MERE VILDT I TAASTRUP

Vi kender alle Dansk Retursystem. Eller sætter i hvert fald alle pris på den kæmpe forskel, de gør. De indsamler vores tomme dåser og flasker, så de kan genanvendes til nye emballager og spare råstoffer og energi. Vi er sammen gået i gang med at give naturen endnu bedre vilkår og endnu mere plads ved deres hovedkvarter i Taastrup. Et vidunderligt sted, der kan blivere endnu vildere – til glæde for både natur og medarbejdere. De første dele af projektet forventes færdiggjort i sommeren 2023.

05.23 TRANSFORMATION AF UDEAREALER HOS PLUS PACK

Plus Pack A/S med hovedsæde uden for Odense er på vej mod at udvikle 100 pct. genanvendelige emballageløsninger uden CO2-emissioner. Den ambition elsker vi – og er glade for, at vi sammen med Plus Pack nu er påbegyndt en større tranformation af deres udearealer. De første dele af projektet forventes klare i sommeren 2023.

05.23 GRØNT SAMLINGSPUNKT FOR DANSK IDRÆT

Idættens Hus i Brøndby er et naturligt og aktivt samlingspunkt for dansk idræt, og med fokus på sund og energirig kost til krop og sjæl. Vi er så glade for at være med ombord og glæder os til at skabe endnu grønnere, rekreative rammer og dyrke sunde råvarer i Idrættens Hus’ nye køkkenhaver. Vi glæder os til at høste løs allerede i sommeren 2023.

04.23 VINDER I 'NEIGHBOURHOODS FOR GENERATIONS’ – IDÉKONKURRENCE

Tænk hvis vi dyrkede, høstede og tilberedte endnu mere af vores mad selv. Integrerede cirkularitet, og minimerede de enorme mængder restaffald, vi efterlader…
Med SHL – Schmidt Hammer Lassen Architects i spidsen udviklede vi konceptet ’FEED-BACK’ som bidrag til Landsbyggefonden’s internationale idékonkurrence Neighbourhoods for Generations – om hvordan vi skal bo og trives i fremtiden. Projekt var blandt vinderne og udstilles under UIA World Congress of Architects. Mere følger…

04.23 NYT DOMICIL TIL DLF

DLF er en global frøkoncern og verdensmarkedsleder med fuld værdikæde i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Oceanien. Men det hele starter i Danmark – og snart med udgangspunkt i et nybygget domicil i Smørum.

Vi er så heldige at være med på holdet, der skal være med til at sikre grønne, inviterende og meningsfulde udearealer. Projektet ventes færdigt i løbet af 2024.

04.23 MERE NATUR SKABER TRIVSEL BLANDT COLOPLASTS MEDARBEJDERE

Vores partner Coloplast har stået model til denne artikel i Politiken, som meget fint udfolder en del af de projekter, vi har været så heldige at udvikl sammen med dem.

LINK TIL POLITIKEN

01/23 NY MASTERCLASS MED BØRSEN

I partnerskab med Børsen Bæredygtig og Bain & Co har vi udviklet en helt ny Masterclass i Biodiversitet med en række bud på, hvordan I forholder jer til biodiversitet, og får det integreret i virksomheden. Fra de globale forsyningskæder til de helt nære omgivelser i og omkring virksomhedens domicil, hvor naturen og medarbejdere mødes. Glæd jer! Afholdes primo maj i Humlebæk i vores smukke omgivelser. TILMELDING

12/22 NATUREN FLYTTER IND I NJALSGADE

Sammen med NAS Invest Group og Over Byen arkitekter er vi igang med at bringe naturen i spil i den ikoniske Metropol-ejendom på Islands Brygge. Med store terrasse arealer er der rig mulighed for at skabe fantastiske rammer, der bringer naturen tættere på -og skabe grønne indslag, der både kan ses, føles, smages og duftes.

11/22 PARTNERSKAB MED VELUX, EFFEKT & CO.

VELUX, EFFEKT arkitekter og MOE Ingeniører inviterer naturen – og Fælleshaven A/S – med i det bæredygtige boligprojekt ’LivingPlaces’. Projektet er en del af Jernbanebyen og ventes færdigt primo 2023, hvor København indtager rollen som Arkitekturhovedstad ‘23. Vi bringer naturen tæt på og viser, hvor meget selvforsyning og hverdagsnatur, der kan skabes på selv begrænset plads – med et koncept, der engagerer lokalsamfund & foreningsliv.

09/22 PLANETARY IMPACT VENTURES INVESTERER I FÆLLESHAVERNE A/S

Vi er stolte af at byde Planetary Impact Ventures ombord i vores ejerkreds. Med Planetary’s kompromisløse og langsigtede fokus på at aflevere en bedre (og grønnere) verden til de næste generationer, kunne vi ikke ønske os en bedre partner. MedPlanetary’s investering kan vi yderligere accelerere vores ambition om at få transformeret de tusindvis af virksomhedsarealer, der bare venter på at få naturen bragt mere i spil.

08/22 ISS OG FÆLLESHAVEN A/S INDGÅR PARTNERSKAB

ISS er markedsledende inden for integrerede facility løsninger. Og vi er rigtig glade for at have indgået en aftale, der giver ISS’s kunder adgang til vores services. Sammen kan vi skabe endnu mere forandring. Og med dette partnerskab er vi godt i gang. Vi glæder os.

06/22 COLOPLAST SKABER TRIVSEL VED AT BRINGE NATUREN TÆTTERE PÅ

Transformation af store græs arealer til områder med vilde danske blomster. Lunde med frugttræer. Køkkenhaver med grønt til kantinen. Atriumhaver. Kompost stationer. Bistader. Walk ‘ talk stier. For Coloplast er naturen et vigtigt element i at skabe endnu bedre trivsel blandt de 1.1000 ansatte på hovedkontoret i Humlebæk. Og vi er meget glade for at være partner på det langsigtede projektet, der strækker sig over en årrække.