AKTUELT

01/23 NY MASTERCLASS MED BØRSEN

I partnerskab med Børsen Bæredygtig og Bain & Co har vi udviklet en helt ny Masterclass i Biodiversitet med en række bud på, hvordan I forholder jer til biodiversitet, og får det integreret i virksomheden. Fra de globale forsyningskæder til de helt nære omgivelser i og omkring virksomhedens domicil, hvor naturen og medarbejdere mødes. Glæd jer! Afholdes primo maj i Humlebæk i vores smukke omgivelser. TILMELDING

12/22 NATUREN FLYTTER IND I NJALSGADE

Sammen med NAS Invest Group og Over Byen arkitekter er vi igang med at bringe naturen i spil i den ikoniske Metropol-ejendom på Islands Brygge. Med store terrasse arealer er der rig mulighed for at skabe fantastiske rammer, der bringer naturen tættere på -og skabe grønne indslag, der både kan ses, føles, smages og duftes. 

11/22 PARTNERSKAB MED VELUX, EFFEKT & CO.

VELUX, EFFEKT arkitekter og MOE Ingeniører inviterer naturen – og Fælleshaven A/S – med i det bæredygtige boligprojekt ’LivingPlaces’. Projektet er en del af Jernbanebyen og ventes færdigt primo 2023, hvor København indtager rollen som Arkitekturhovedstad ‘23. Vi bringer naturen tæt på og viser, hvor meget selvforsyning og hverdagsnatur, der kan skabes på selv begrænset plads – med et koncept, der engagerer lokalsamfund & foreningsliv.

09/22 PLANETARY IMPACT VENTURES INVESTERER I FÆLLESHAVERNE A/S

Vi er stolte af at byde Planetary Impact Ventures ombord i vores ejerkreds. Med Planetary’s kompromisløse og langsigtede fokus på at aflevere en bedre (og grønnere) verden til de næste generationer, kunne vi ikke ønske os en bedre partner. MedPlanetary’s investering kan vi yderligere accelerere vores ambition om at få transformeret de tusindvis af virksomhedsarealer, der bare venter på at få naturen bragt mere i spil.

08/22 ISS OG FÆLLESHAVEN A/S INDGÅR PARTNERSKAB

ISS er markedsledende inden for integrerede facility løsninger. Og vi er rigtig glade for at have indgået en aftale, der giver ISS’s kunder adgang til vores services. Sammen kan vi skabe endnu mere forandring. Og med dette partnerskab er vi godt i gang. Vi glæder os.

06/22 COLOPLAST SKABER TRIVSEL VED AT BRINGE NATUREN TÆTTERE PÅ

Transformation af store græs arealer til områder med vilde danske blomster. Lunde med frugttræer. Køkkenhaver med grønt til kantinen. Atriumhaver. Kompost stationer. Bistader. Walk ‘ talk stier. For Coloplast er naturen et vigtigt element i at skabe endnu bedre trivsel blandt de 1.1000 ansatte på hovedkontoret i Humlebæk. Og vi er meget glade for at være partner på det langsigtede projektet, der strækker sig over en årrække.