Blomsterhaven - en have fuld af farver og liv

Den skønneste skærehave med et væld af farverige sommerblomster. Nem og sjov at dyrke, og ren glæde at være selvforsynende med smukke blomster med langt vaseliv og velegnede til tørring.

995,-

Komplet startpakke med mere end 15 slags blomster

– Frø, potter og materialer
– Videoguides og online rådgivning
– Tips til tørring og binding af buketter og kranse

TILMELDINGERNE ER LUKKET FOR I ÅR

Sådan fungerer det

– Vi sender komplet startpakke
– Ugentlige mails med instruktion helt fra forspring til høst
– Adgang til Facebook-gruppe med vores gartner
– Invitation til webinar og spørgetime

TILMELDINGERNE ER LUKKET FOR I ÅR

Blomsterhaver dyrket med denne startpakke

Carla Prip,
Chefgartner

”Lykken er en favnfuld af sommerblomster fulde af liv, farver, former og dufte - ligetil at sætte i en smuk vase i stuen''

Pris 995,- TILMELDINGERNE ER LUKKET FOR I ÅR

Detaljer, spørgsmål og svar

Komplet startpakke

Din startpakke bliver sendt til en pakkeshop nær dig, og indeholder:

  • Økologiske frø 15 smukke blomstersorter, de fleste herboende – og alle med langt vaseliv: Frøkenhat. Enkeblomst (scabiose). Evighedsblomst. Morgenfrue. Stolt Kavaler – mix (lyserød/hvid cosmos). Stolt Kavaler – orange (orange cosmos). Ærteblomst (Lathyrus). Papirsblomst. Jomfru i det grønne (nigella). Honningurt. Vild Dahlia (georgine). Amarant. Solsikke. Løvemund. Kornblomst.
  • Jordpotter 60 jordpotter til forspiring
  • Vermikulit En pose med vermikulit til dækning af nysåede frø
  • Planteskilte 15 gule planteskilte i træ så du husker, hvad du har plantet hvor
  • Fiberdug Til at beskytte småplanter i det kølige forår

Tilmeld dig

TILMELDINGERNE ER LUKKET FOR I ÅR

Vi afsender de sidste startpakker tirsdag den 9.maj.

Forløbet

Forløbet varer 12 uger. Du modtager en ugentlig mail der giver dig relevante gartnertips, viden og instruktion i hvordan og hvornår du skal bruge indholdet af startpakken – heriblandt fem instruktionsvideoer hvor vi viser dig de allervigtigste trin henimod etablering af din blomsterhave og teknikker til buketter, kranse og tørring.

Pris 995,- TILMELDINGERNE ER LUKKET FOR I ÅR

Gartnerrådgivning og vidensdeling

Der er flere muligheder for at søge råd, hvis du møder du udfordringer undervejs.

Online fællesskab Du kan benytte dig af den lukkede facebookgruppe hvor vores gartner løbende besvarer spørgsmål fra alle kursister i hele kursusperioden – i gruppen kan man også dele erfaringer og resultater fra sin egen blomsterhave og lade sig inspirere af hinanden.

Online gartneroplæg og spørgetime; 23.maj 2023, kl 19.30-20.30. Kort oplæg om opstart af blomsterhaven, gode tips og ting du skal være opmærksom på denne sæson. Oplægget efterfølges af fælles spørgetid med gartnerrådgivning.

Spørgsmål og svar

Hvad skal jeg bruge for at komme i gang? Startpakken indeholder de vigtigste materialer du skal bruge for at komme i gang med din blomsterhave. Du bør dog forvente at skulle benytte et udpluk af udstyr såsom eksempelvis rive, spade, havegreb, vandkande, trillebør, bambuspinde, kompost mm.. Ved kursets begyndelse sender vi dig en oversigt hvor du kan forholde dig til hvad du allerede har og hvad du evt skal låne eller anskaffe dig i løbet af sæsonen.

Hvor stort et bed, får jeg brug for? Man kan have alt mellem 5 og 25 kvadratmeters bed for at være med. Carla kommer selv til at lave et bed på ca. 15 kvadratmeter i videoerne.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge på havedyrkningen? Du kommer langt med 2 timer om ugen i gennemsnit. Forvent den største indsats henover foråret – særligt når haven skal anlægges. Men tidsforbruget afhænger selvfølgelig af størrelsen på din blomsterhave, vind, vejr og ambitioner.

Pris 995,- TILMELDINGERNE ER LUKKET FOR I ÅR