Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening og Fælleshaverne arbejder sammen for at få endnu flere af os til at dyrke vores egne økologiske grøntsager. For at få endnu flere hænder i jorden, og derved komme tættere på naturen og forstå dens enorme betydning, og uendelige muligheder.

Vi støtter naturen med 150 kr. per køkkenhave

Som en del af vores partnerskab har vi i Fælleshaverne valgt at støtte op om naturen, når man dyrker økologiske grøntsager sammen med os. Helt konkret i støtter vi Danmarks Naturfredningsforening og deres vigtige arbejde for at bevare den danske natur med 150 kr. for solgte startpakker til dyrkning af grøntsager på altanen eller i haven.

DYRK DINE EGNE GRØNTSAGER

Alt hvad du skal bruge for at dyrke økologiske grøntsager på altanen eller i haven.

Komplet startpakke leveret lige til døren – med frø, løg, potter og ugentlige videoguides.

Find din altan- eller køkkenhave – fra 895 kr ->

FAGLIGT PARTNERSKAB

Vores samarbejde handler både om at få endnu flere hænder i jorden for at prøve kræfter med at dyrke selv – men udover at arbejde for mere hjemmedyrkning og selvforsyning, er det er også et fagligt partnerskab, hvor Danmarks Naturfredningsforening bringer deres viden og ekspertise i spil, når vi udvikler vores køkkenhave produkter.

En dialog, vi glæder os utroligt meget over i vores arbejde med koncepter, der er nemme, sjove, smager fantastisk, og i sidste ende er til gavn for naturen.

"Vi er utroligt glade for partnerskabet med Danmarks Naturfredningsforening - og tror på, at mere selvforsyning og hjemmedyrkning er en vigtig vej til at bringe os tættere på naturen og dens helt afgørende betydning"