Fælleshaverne søger medarbejdere – bliv en del af vores fantastiske team <3

MEDARBEJDER til styring af DIGITAL KOMMUNIKATION

Er du skarp på Some og til kommunikation og grafisk opsætning?

Vi søger en deltidmedarbejder til at udføre diverse digitale kommunikationsopgaver. Du skal bl.a. udføre grafiske ad hoc opgaver såsom opsætning af flyers, plakater, indlægssedler og lign. inkl let tekstredigering og grafisk opsætning af nyhedsbreve.

Du skal også være inde over styringen af vores Some-kanaler (primært facebook og instagram) og planlægning af billedmateriale til disse formål.

Vi søger en deltidsstilling i hele marts og april – og er samarbejdet godt kan vi snakke om at fortsætte samarbejdet hvis der er interesse for det.

SØG NU Er du kyndig alle ovenstående egenskaber eller måske blot en haj til nogle af dem – og hurtig til at lære dig selv de andre? Kontakt Signe på mail  signe@faelleshaverne.com.

PAKKEMEDARBEJDER

Har du lyst til at være en del af et fedt team, hvor der er tempo, højt humør og gåpåmod? Så har vi den rette stilling til dig i hele marts og april!

Fælleshaverne søger lige nu pakkemedarbejdere med opstart hurtigst muligt. Vi er i forvejen en lille kerne af medarbejdere der har et supergodt samarbejde med hinanden. Vi søger lige nu flere hænder til at afvikle pakning af vores startpakker i hele marts og april.

Arbejdet vil være varierende pakkeopgaver og vil blandt andet omfatte:

  • Afvejning af frø der pakkes i frøposer
  • Portionspakning af diverse havematerialer
  • Shipping af ordrer

Du skal kunne arbejde i et højt tempo og samtidig have en rimelig fingerfærdighed, der gør dig i stand til at pakke elementer pænt ind og håndtere enkelte havematerialer der er lidt sårbare eller kræver præcision. Alt pakning foregår håndholdt og til dels selvstyret for pakketeamet i perioder af dagen, så det er højt værdsat at du har en vis sans for logik og organisering.

Stilling: Pakkemedarbejder

Ansættelsesperiode: 1.marts-30.april

Timeantal: Fuldtid – men mulighed for deltid på minimum 3 dage ugtl.

Løn: Vi følger overenskomst der i 2021 lå på 145,82 kr/timen

Arbejdstid: Vi pakker i tidsrummet mandag-fredag 8.00-16.00

Adresse: Krogerupvej 3C, Humlebæk

SØG JOBBET: Hurtigst muligt

Skriv til mail signe@faelleshaverne.com eller ring på 28722128, hvis der er noget du er i tvivl om.

  • Skriv lidt om dig selv og hvorfor du er den rigtige til jobbet.
  • Skriv hvornår du kan starte og hvor mange timer du er interesseret i.