Gartnerrådgivning og fællesskaber

Gartnerrådgivning og vidensdeling

Online gruppe og fællesskab Vi har en lukket Facebook-gruppe, hvor vores gartner løbende besvarer spørgsmål i sæsonen. Her kan I også dele erfaringer og lade jer inspirere af hinanden.

Denne gruppe fungerer også som jeres interne kommunikationsplatform. Vi anbefaler altid at være medlem af denne, da det både er her du kan stille spørgsmål – og her mange frivillige initiativer opstår.

Online gartneroplæg og spørgetime I foråret afholder vi et online gartneroplæg med masser af tid efterfølgende til spørgsmål. Se kalenderen her.

Gartnerrunder i haverne Vi gartner holder et lille oplæg relevant for tidspunktet på året og går efterfølgende en tur i haverne til en snak og med mulighed for at give gode råd og vejledning til din specifikke have. Lige nu har vi 5 datoer planlagt i 2023. Se kalenderen her.

Eksempler på fællesgrupper

Fællesgrupperne skabes og styres af jer selv.

Fællesdyrkergrupper Ønsker I at dyrke grøntsager eller blomster i et fællesbed sammen med andre, kan I danne en fællesdyrkergruppe. Grupperne er helt frivillige og tilkøber de frø, de skal bruge i gårdbutikken.

Fællesvanding af forspirer i drivhus og ved afhærdning. Forspirer kan optage plads i vindueskarmen, og har man ikke mulighed for at forspire hjemme, kan det være godt at forspire i vores drivhus. Her laver nogle medlemmer fællesvandergrupper, der kan hjælpe hinanden med vanding hver deres forspirer i drivhuset.

Lokation og faciliter

Smukke omgivelser og masser af redskaber og udstyr til rådighed. Læs mere her

Godt at forvente

Ofte stillede spørgsmål og svar. Læs mere her

Kalender

Gartnerrunder og andre gode dage at kende. Læs mere her