Microsoft
Louisiana
Coloplast
Aarstiderne

MENINGSFULDE PARTNERSKABER

Der findes ikke noget, der kan accelerere udvikling som gode, meningsfulde partnerskaber mellem virksomheder, foreninger og mennesker, der brænder og arbejder for de samme mål. Det er her, vi kan få det berømte regnestykke 1 + 1 til at give 3.

Sådan tænker vi i Fælleshaverne, hvor vi arbejder for mere jordforbindelse, mere nærhed til naturen – og en stærk tro på at have hænderne i jorden og dyrke sine egne grøntsager og blomster kan være et bidrag til en mere bæredygtig fremtid.

Vi er stolte af at være partner med blandt andet DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING, ØKOLOGISK LANDSFORENING, LET’S GO og AARSTIDERNE – med flere gode partnere på vej.

KONKRETE INITIATIVER

Partnerskaber udvikler sig bedst, når de er konkrete. Vi sætter dagsorden og informerer. Vi giver hinandens kunder, medlemmer og communities kontante og konkrete fordele. Vi udvikler produkter sammen for et fælles bedste. Kun fantasien og tiden sætter grænser. Find herunder information om konkrete partnerskaber:

DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING

ØKOLOGISK LANDSFORENING

LET’S GO

Lisbeth Juhl Christensen, CCO

Der findes ikke noget, der kan accelerere udvikling som gode, meningsfulde partnerskaber. Vil I være med til at få endnu flere flere hænder i jorden, og bringe flere af os tættere på naturen?

For partnerskaber, kontakt CCO Lisbeth Juhl Christensen – lisbeth@faelleshaverne.com eller +45 2722 1145