SAMMEN KAN VI ENDNU MERE

Microsoft
Louisiana
Coloplast
Aarstiderne

JORDENS BEDSTE PARTNERSKABER

Der findes ikke noget, der kan accelerere udvikling som gode, meningsfulde partnerskaber mellem virksomheder, foreninger og mennesker, der brænder og arbejder for de samme mål. Det er her, vi kan få det berømte regnestykke 1 + 1 til at give 3.

Sådan tænker vi i Fælleshaverne, hvor vi arbejder for mere jordforbindelse, mere nærhed til naturen – og en stærk tro på at have hænderne i jorden og dyrke sine egne grøntsager og blomster kan være et bidrag til en mere bæredygtig fremtid.

Vi er stolte af at være partner med Danmarks Naturfredningsforening,  Let’s Go delebiler, Microsoft, vores medejere fra Aarstiderne – med flere gode partnere på vej.

KONKRETE INITIATIVER

Partnerskaber udvikler sig bedst, når de er konkrete. Vi sætter dagsorden og informerer. Vi giver hinandens kunder, medlemmer og communities kontante og konkrete fordele. Vi udvikler produkter sammen for et fælles bedste. Kun fantasien og tiden sætter grænser.

Se mere om partnerskaber med

Dansk Naturfredningsforening,

Økologisk Landsforening

Delebilskonceptet LET’S GO

Danmarks Naturfredningsforening og Fælleshaverne arbejder sammen for at få endnu flere af os til at dyrke vores egne økologiske grøntsager. For at få endnu flere hænder i jorden, og derved komme tættere på naturen og forstå dens enorme betydning.

For partnerskaber, kontakt Niels Ranum niels@faelleshaverne.com eller +45 26303520