Vil I være med til at skabe fantastiske forandringer?

Vi udvikler til glæde for miljø og mennesker

Microsoft
Louisiana
Coloplast
Aarstiderne

FANTASTISKE FORANDRINGER TIL GLÆDE FOR MILJØ OG MENNESKER

Fælleshaverne A/S er vokset ud af Aarstiderne A/S, og trækker på mange års arbejde med naturlige og økologiske principper. Vores ambition er at genskabe jordforbindelsen for så mange mennesker som muligt.

Vi udvikler sammen med virksomheder grønne uderum, man kan se, føle, dufte, smage og inspireres af. Og hvor biodiversitet, selvforsyning, trivsel og læring om naturen vokser sammen og skaber kimen til fantastiske forandringer.

I tæt samspil med vores kunder udvikler vi flerårige planer og sætter nye standarder for udearealer, der skaber optimale rammer for både medarbejdere og miljøet.

  • Understøtter den lokale biodiversitet
  • Bidrager til selvforsyning i køkken og kantine
  • Skaber nye fysiske rammer for jeres medarbejdere til mødeaktivitet og uformelle pauser
  • Skaber meningsfulde arbejdsopgaver for fx flex- og seniormedarbejdere
  • Inspirerer og involverer medarbejdere i naturens forunderlige gang

For mere information og cases, kontakt Niels Ranum på niels@faelleshaverne.com eller +45 26303520

 

Billede af natur

Inspirer jeres medarbejdere til at dyrke derhjemme

Udover at transformee jeres udearealer kan vi inspirere jeres medarbejdere til at dyrke økologiske grøntsager og blomster derhjemme, blive mere selvforsynende, og opleve glæden og magien ved mere jordforbindelse. Alt sammen med jeres virksomhed som kickstarter.

Vores gartnere inspirerer jeres medarbejdere til, hvordan både altaner, gårdmiljøer og haver er de mest fantastiske steder at starte en økologisk egenproduktion af grøntsager og blomster.

Vi har udviklet startpakker og digitale havekurser, der der gør det nemt og sjovt at starte en køkken- eller blomsterhave i sit eget hjem. Elle starte småt med microgrønt inden for.

Konceptet inkluderer frø, løg, materialer og videoundervisning. En plug ‘n play oplevelse, uanset om man har grønne fingre, eller om man bor i hus eller lejlighed.

Carla Prip,
Chefgartner

"Det er fantastisk, så meget glæde og inspiration, der kan skabes i virksomheder, der lader deres medarbejdere få fingrene i jorden!" "

 

Kontakt Niels Ranum i dag niels@faelleshaverne.com eller +45 26303520