Økologisk Landsforening

Økologisk Landsforening og Fælleshaverne deler passionen for naturen og jorden, en meningsfuld rejse fra jord til bord – og masser af økologi. Og nu arbejder vi sammen for at få endnu flere af os til at dyrke vores egne økologiske grøntsager. For at få endnu flere hænder i jorden, og derigennem smage, lugte og føle økologiens kerne!

Medlemsrabat: 150 kr. på køkkenhave startpakker

Som en del af vores samarbejde får alle Økologisk Landsforening’s medlemmer 150 kr. rabat på vores køkkenhave startpakker – så vi kan få endnu flere til at opleve glæden og smagen ved at dyrke økologiske grøntsager og blomster derhjemme.

Vi er vilde med Økologisk Landsforening’s arbejde for at udvikle og udbrede økologien – og glæder os over samarbejdet, som du kan læse meget mere om HER

Medlem af Økologisk Landsforening?

Hvis du er medlem af Økologisk Landsforening, kan du netop nu få 150 kr rabat på din egen økologiske grøntsags- eller blomsterhave, som du kan dyrke i hjemme i haven, på terrassen eller altanen.

Inkl. frø, løg, materialer og videoguides.

Vælg din startpakke

 

BLIV ØKO-VEN

Vil du være med til at sikre bedre dyrevelfærd, rent drikkevand og fødevarer fri for syntetiske pesticider? Så kan du blive ‘Økoven’ og støtte Økologisk Landsforening arbejde for mere og bedre økologi. Læs mere HER

Økologi

"Vi deler vi en passion for at få endnu flere til at følge rejsen fra jord til bord. Ved at opleve rejsen fra spire til sprød gulerod oplever man, hvorfor det er vigtigt at behandle sin jord og dermed sin mad med respekt – man smager, lugter og føler simpelthen økologiens kerne"