Plus Pack tager de første skridt mod mere biodiversitet

”Vi ønsker i Plus Pack at gøre en positiv forskel i verden. Det lyder måske flot, men vi sætter en ære i at gøre det meget konkret. Derfor er det vigtigt for os at investere i det helt nære, som kan være til gavn for den lokale biodiversitet og være med til at gøre os til en attraktiv arbejdsplads.”

Sådan siger Camilla Haustrup Hermansen, medejer og vicedirektør i den fynske produktionsvirksomhed Plus Pack. Her er hun drivkraft for at bringe naturen frem på virksomhedens store arealer omkring deres fabriks- og lagerbygninger i Odense.

Arbejdet med bæredygtighed er hos Plus Pack drevet af visioner, ambitiøse mål og indsatser, og det kan ses overalt i virksomheden. Udeområdernes nye træer, buske, blomster, fælles opholdsrum og nye levesteder for planter og dyr er eksempler på, hvordan Plus Pack sætter handling bag ordene:

”Vi vil gerne understøtte den lokale biodiversitet og samtidigt skabe grønne, attraktive uderum, der inviterer til socialt samvær blandt vores medarbejdere. Vi oplever, at vi oftere samles udenfor nu end tidligere, og at det skaber glæde at følge naturens gang helt tæt på arbejdspladsen, “ siger Camilla Haustrup Hermansen og fortsætter:

”Det store, grønne løft i vores gårdmiljøer og rundt om fabrikken er en vigtig investering i parametre som socialt liv og biodiversitet, som også har vægt i DGNB-bæredygtighedscertificeringen af vores nye lagerbygning. At vi samtidig kan se, at indsatsen synligt øger trivslen og inviterer til meningsfulde pauser og samvær er en dobbelt glæde.”

Læs mere om Plus Packs projekt på fyens.dk